Honda Garantie en Verzekering

Honda Verlengde Garantie

Honda heeft standaard drie jaar fabrieksgarantie tot een maximum van 100.000 km. De normale slijtage onderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

Het voordeel van garantie is dat u tijdens de garantieperiode bij een gebrek geen bewijs hoeft te leveren dat het mankement niet door verkeerd gebruik is ontstaan. U hoeft alleen aan te tonen wat er kapot is en dat wordt vervolgens (als het binnen de fabrieksgarantie-regels valt) gewoon gerepareerd.

Het is aan te raden deze fabrieksgarantie van respectievelijk drie en vier jaar te verlengen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het verlengen is in sommige gevallen zelfs kosteloos. Hieronder vindt u alle relevante informatie hierover:

Bij aankoop van een nieuwe Honda is de klant standaard drie jaar verzekerd tegen materiaal- en fabricagefouten.

De aanvraag tot verlenging van de fabrieksgarantie dient uiterlijk één maand vóór het eindigen van de standaardgarantie te zijn ingediend.

Verhoogde verkoopwaarde
De verlenging is kentekengebonden. Dit betekent dat de garantie eventueel kan worden overdragen aan de volgende eigenaar. Deze service verhoogt de verkoopwaarde van de Honda aanzienlijk.


Honda Autoverzekering

Een autoverzekering is in Nederland een wettelijk verplichte verzekering. U bent als eigenaar van een auto moet verplicht een verzekering af te sluiten, waarmee in ieder geval alle schade die u met u aan andere personen of voertuigen veroorzaakt wordt gedekt. Dit is de zogenoemde WA autoverzekering, je kunt ook kiezen voor een ruimere dekking waarbij meerdere soorten schade worden gedekt.

Met een goede autoverzekering bent u verzekerd om met vertrouwen en plezier steeds weer met uw auto op pad te gaan.