Onderhoud aan uw Honda

 

Autobedrijf Adrie Jonk is al ruim veertig jaar officieel dealer van Honda en gespecialiseerd in het onderhoud van dit Japanse merk. Breng uw Honda daarom naar de specialist, breng uw Honda dan naar Adrie Jonk!

Onderhoud aan uw Honda is van belang als u zo lang mogelijk onbezorgd wilt rijden. Zoals voorgeschreven door de fabrikant moet elke Honda jaarlijks of om de 20.000km (wat het eerst bereikt wordt) onderhoud hebben. Reguliere onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat u niet voor onnodige verrassingen (en de daarbij komende kosten) komt te staan. We werken met vaste tarieven, die we vooraf met u bespreken. Ook als we tijdens het uitvoeren van het onderhoud andere problemen constateren, wordt u eerst op de hoogte gebracht. Transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Daar staan wij voor!

Onze monteurs volgen periodiek opleidingen van Honda en hebben daarnaast regelmatig trainingen op het gebied van onderhoud en reparatie. Deze vakkennis gecombineerd met  de modernste gereedschappen en hulpmiddelen zorgen ervoor dat wij altijd snel en trefzeker handelen. Ook gebruiken wij voor uw Honda alleen de beste – originele – onderdelen en accessoires. De originele onderdelen worden geleverd met maar liefst 24 maanden garantie.

Honda Budget Service

Speciaal voor Honda’s ouder dan vijf jaar bestaat er de Honda Budget Service. Dit programma stelt u als eigenaar van een ouder wordende Honda in staat om voor vaste, scherpe tarieven al het benodigde onderhoud te laten uitvoeren, zonder risico op onverwachte extra kosten. Er is dus geen noodzaak om uit te wijken naar universele garages en bovendien wordt er uitsluitend gewerkt met originele onderdelen. Laat uw Honda altijd door een Honda-dealer onderhouden, zo weet u zeker dat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

 

Wachten en snel weer weg of een vervangende auto nodig

Tegenwoordig is het gezien het nieuwe onderhoudsschema bijna altijd mogelijk om tijdens het onderhoud te wachten, neem lekker koffie in onze koffiecorner (met Wifi), lees of werk wat en de auto is al weer klaar! Of fiets lekker even in de omgeving met een elektrische leenfiets. Lukt wachten niet of duurt de reparatie langer, dan hebben wij altijd een vervangende auto beschikbaar. Of maak gewoon even een proefrit in een van onze nieuwste modellen!

 

Pech onderweg service

Zolang u uw Honda – conform het fabrieksschema – bij ons als officieel Honda dealer laat onderhouden wordt de ‘pech onderweg service’ jaarlijks gratis verlengd. Dus levenslange pechhulp in heel Europa, dit geeft in vergelijking met andere aanbieders al gauw een voordeel tot € 100.-!

 

SERVICE OF ONDERHOUD INPLANNEN?

Plan hier snel en gemakkelijk jouw onderhoud in.