Schadeherstel

Schadeherstel van uw Honda

Het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ is er niet voor niets. Zelfs als u erg zuinig bent op uw Honda, kan het gebeuren dat u een paaltje of zelfs een andere auto even over het hoofd ziet met als gevolg: schade. Gelukkig kunt u in dat geval terecht bij Autobedrijf Adrie Jonk in Purmerend, die snel uw schade weer repareert.

Autobedrijf Adrie Jonk werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u het gehele schadetraject door ons kunt laten uitvoeren. Wat voor schade u ook heeft, ook als het een Schadegarant reparatie betreft. Wij ontzorgen u hier compleet in.

Restyle werkzaamheden van uw Honda

De eerste pitjes in de motorkap van uw nieuwe Honda zijn altijd het pijnlijkst. Een buts in uw portier dat u opliep op een parkeerterrein is nog erger. Allemaal kleine ergernissen, die heel gemakkelijk door Autobedrijf Adrie Jonk zijn op te lossen door restyle werkzaamheden.

Dankzij een set speciaal gereedschap en een unieke methode is het mogelijk om zonder de lak te beschadigen kleine deukjes (doorgaans tot maximaal de grootte van een golfbal) te verwijderen. Op deze manier kunt u uw Honda in showroomstaat terug laten brengen zonder dat er plaatwerk hoeft te worden gedemonteerd of gespoten. Dat maakt de uitdeuken-zonder-te-spuiten-techniek dus een zeer betaalbaar alternatief in vergelijking met een reguliere schadehersteller.

De kosten voor het uitdeuken zonder spuiten bedragen € 90,- (prijs per carrosseriedeel en incl. 21% BTW).

Plaatselijk spuiten

Wij snappen dat u uw Honda in showroomstaat wilt houden en dat u er zeer zuinig op bent. Maar we hebben allemaal wel eens een paaltje over het hoofd gezien of de bocht iets te krap genomen. In dat geval praten we over lichte schade, die Autobedrijf Adrie Jonk door plaatselijk te spuiten (spot repair) snel en zonder hoge kosten kan repareren. Dit kan zonder tussenkomst van de reguliere schadehersteller.

Technische reparaties

Soms heeft uw Honda naast het periodieke onderhoud meer aandacht nodig. Een onverwachte reparatie bijvoorbeeld. Heel vervelend natuurlijk maar zeker niet onoverkomelijk. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een prijsopgave vraagt voor een reparatie aan uw Honda.

In de prijsopgave zitten alle benodigde onderdelen, het arbeidsloon en eventuele bijkomende kosten.

Online werkplaatsafspraak maken

Via de online afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken bij Autobedrijf Adrie Jonk. Uw Honda is bi ons in professionele handen. U kunt zelf bepalen wanneer en op welk tijdstip u uw auto brengt. Wilt u liever offline een werkplaatsafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar de receptie via telefoonnummer 029 946 9900. Daarnaast bent u ook van harte welkom om persoonlijk naar de werkplaats (Newtonstraat 34-40, 1446 VR Purmerend) te komen.